לכל הכתבות
הבלוג שלנו
כריך ביצה, גבינה צהובה וקוטג לארוחת בוקר

אופן הכנת המתכון:

1. חותכים את הלחמנייה לאורך
2. למרוח קוטג' משיני צידי הלחמנייה הפנימיים.
3. לחתוך את הביצה הקשה ולסדר בתוך הלחמנייה.
4. להוסיף את הגבינה הצהובה מעל לביצה בלחמנייה.
5. להוסיף את הזיתים.
6. מוסיפים מלח ופלפל במידה האהובה.

כל שנותר לכם זה לארוז את הכריך בעבור הילד לביה"ס, ובתיאבון...

מצרכים למתכון:
לחמנייה (מיועדות לכריכים בעבור הילדים):
עגולה רגילה (80 גר') / עגולה מיוחדת (100 גר')
ארוכה רגילה (80 גר') / ארוכה שומשום (80 גר').
זיתים: ירוקים או שחורים 7 יחידות (ללא גלעין).
ביצה: יחידה.
ממרח: גבינה צהובה (גוש חלב 28% / עמק לייט 9%) כ – 3-4 פרוסות.
קוטג' תנובה 5% או קוטג' תנובה 9%, 2 כפות סה"כ (כף לכל צד בלחמנייה).
תבלון: עפ"י הטעם (מלח, פלפל).

שירות "טרי על הבוקר" מאפשר לכם ליהנות בכל בוקר ממבחר סנדוויצים / כריכים מוכנים טריים וממגוון פינוקים נוספים כמו לחמים ודברי מאפה טריים, עוגות ועוגיות, מיצים טבעיים טריים, מוצרי חלב טריים ועוד ממיטב היצרנים.

טרי על הבוקר 03-9639639 | www.Boker.co.il

פתאום כולם רוצים להיות אנשים של בוקר!

רוצה להיות גם?